[TRENDING]$type=ticker$show=home$count=12$cols=1$cate=0

English Quiz on Spotting Errors based on Noun (01) for DSSSB Exam

SHARE:

Attempt the English Quiz on Spotting Errors based on Noun for DSSSB Exam

English Quiz on Spotting Errors based on Noun for DSSSB Exam

Dear Readers,


English is an important subject in DSSSB Exam. In any of teaching exam, English carries weightage of 25-30 questions, with focused practice good marks can be fetched from this section. These questions are very important in achieving your success in CTET, DSSSB and KVS Exam.

1. Cannot you see (a) / that the cattle (b) / is grazing in the field ? (c) So, you cannot play there (d) / No error (e).

(2) The gentry of Mumbai does not (a) / like Salman Khan at (b) / all, even though he has a (c) / number of good movies to his credit (d) / No error (e).

(3) These furnitures are (a) / of very good quality; (b) / this is why they (c) / are so expensive (d) / No error (e).

(4) What would you like (a) / to say, if one (b) asks you what you (c) / think about the Indian force (d) / No error (e).

(5) Commander-in-chiefs (a) / are among (b) / those who (c) / get handsome salary (d) / No error (e).

(6) The Karkarduma court has issued (a) / five summons against him (b) / so far, but he (c)/ has attended to none of them (d) / No error (e).

(7) The politics of India is (a) / very pathetic because (b)/ politicians are corrupt (c) / and inefficient (d) / No error (e).

 (8) There are a number of (a) / Indian beauties who (b) / are going to participate (c) / in this contest (d) / No error (e).

(9) The news were (a) / so shocking that it (b) / depressed her to bits and she (c) / decided to leave the town (d) / No error (e).


(10) Manjeet has bought (a) / four dozens of eggs (b) / and hundreds of pencils (c) / for his nephew (d) / No error (e). 

Answer:


 1. (c) 2. (c) 3. (a) 4. (d) 5. (a) 6. (b) 7. (e) 8. (e) 9. (a) 10. (b)

Thanks

Team Clear Ctet

COMMENTS

Name

admit-card,10,Answer Key,4,answer-key,1,Child Development,23,Child Pedagogy,23,CTET,20,CTET Coaching,1,ctet coaching centre Delhi,1,ctet coaching in Delhi,1,ctet previous paper,1,ctet previous year solved paper,1,CTET Question Papers,1,CTET QUIZ,32,CTET-2017,1,Cut Off,5,DSSSB,58,DSSSB Coaching,6,DSSSB Exam,2,DSSSB Teachers,5,DSSSB Teachers Selection,1,Educational Psychology,5,Eligibility,1,English Grammar,3,English-Pedagogy,19,EVS Pedagogy,2,EVS-Pedagogy,6,EXAM,1,Exams,3,Featured,21,General Science-Biology,1,Guest Teachers,1,Hall Ticket,1,Hindi,3,Imp-Tips,4,job alerts,1,KVS,11,kvs online recruitment 2018,1,kvs teacher recruitment 2018,1,kvs tgt pgt recruitment 2018,1,Latest Article,6,Latest Articles,12,Latest-Articles,28,Mock test,33,MOCK TEST-DSSSB QUIZ,1,NCF,104,Notification,21,Notifications,1,PGT,2,PRT,4,Quant Notes,4,Question Paper,1,Reasoning,2,Religious-Social,1,Results,8,Revision of the Day,15,SST- Geography,12,SST-Civics and Economics,12,SST-History,27,Study Notes,22,Syllabus,18,Teachers Vacancies,2,TGT,1,Vacancy,1,
ltr
item
DSSSB, CTET & KVS Exam Preparation | Clear CTET: English Quiz on Spotting Errors based on Noun (01) for DSSSB Exam
English Quiz on Spotting Errors based on Noun (01) for DSSSB Exam
Attempt the English Quiz on Spotting Errors based on Noun for DSSSB Exam
https://3.bp.blogspot.com/-9U9zz2WnCvE/WdNO14Qsi-I/AAAAAAAAAi8/fsCxB5Nemn4qfEKv9Ga13guL-mmZfAYAgCLcBGAs/s320/Eng.Quiz%2Bon%2BSpot%2Berror%2Bfor%2BDSSSB.png
https://3.bp.blogspot.com/-9U9zz2WnCvE/WdNO14Qsi-I/AAAAAAAAAi8/fsCxB5Nemn4qfEKv9Ga13guL-mmZfAYAgCLcBGAs/s72-c/Eng.Quiz%2Bon%2BSpot%2Berror%2Bfor%2BDSSSB.png
DSSSB, CTET & KVS Exam Preparation | Clear CTET
https://www.clearctet.com/2017/10/english-quiz-on-spotting-errors-based.html
https://www.clearctet.com/
https://www.clearctet.com/
https://www.clearctet.com/2017/10/english-quiz-on-spotting-errors-based.html
true
5140436504468951946
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy